Festkaker til alle anledninger!

Flere melkefrie kaketips!

Aktuelle saker

Syv frokoster for en hundrelapp

Karen Elene Thorsen hjelper folk lage enkle, sunne middager gjennom sin Instagram-konto fattig.student. Her gir hun deg syv billige frokosttips laget med kun fem ingredienser!

Prøv en skikkelig vinneroppskrift

I en drøy måned har engasjerte forbrukere fylt Instagram-feeden vår til randen med plantebasert matglede. Prøv en vinneroppskrift!

Hils på Gryr® Havredrikk

I Gryr Havredrikk bruker vi nordiske råvarer. Smaken er lett og forfriskende, samtidig rik og fyldig. Havredrikk er ikke bare en herlig tørsteslukker, den passer også helt ypperlig til matlaging.

Hva bruker man havredrikk til?

Mange kaller det havremelk, plantemelk eller mylk, men det heter egentlig havredrikk. Hvis du har lite erfaring med plantebaserte alternativer, stiller du deg kanskje spørsmålet; Hva er havremelk og hva brukes det til?  

Beriket med jod, kalsium og andre viktige vitaminer

Gryr havredrikk er et gluten- og melkefritt produkt for deg som ønsker et plantebasert alternativ til melk. Havredrikken smaker ikke bare forfriskende godt, men er også tilsatt flere vitaminer og mineraler, som kalsium, jod, Vitamin D, B2 og B12.

Derfor trenger du jod

Jod er spesielt viktig for unge kvinner og gravide. Melk, yoghurt og hvit fisk er det som bidrar med mest jod i et vanlig norsk kosthold. Men hvordan få i seg nok jod hvis ingen av disse matvarene står på menyen?  
Les flere saker

Om Gryr®

Gryr® er en serie plantebaserte alternativer fra Sunniva®.

Våre matvaner er i stadig endring – det gjelder både hvor, når og ikke minst hva vi spiser og drikker. Vi vet at du ønsker valgfrihet, og at det du etterspør i dag, ikke nødvendigvis er det samme som i går.

Du søker alternativer til det etablerte, uten at det må bety at du endrer kostholdet ditt fullstendig av den grunn. Akkurat som deg verdsetter vi dette mangfoldet, og vi lar oss inspirere av kontrastene i den nordiske naturen. Både de brå skiftene og de lange linjene – sol som følger regn og varme sommerdager som følges av knitrende kalde vinternetter. Små spirer i jorda på våren blir bølgende åkre på høsten. Det er variasjonen som gjør livet spennende.

Det er nettopp dette som er utgangspunktet for Gryr. Ingen dager er like, og alle har sine egne, skiftende behov. I dette mangfoldet er Gryr alternativet for alle som ønsker å løfte hverdagen med et litt grønnere og mer plantebasert kosthold.

Vi baserer produktene våre på råvarene naturen gir oss, og legger vår stolthet i å utvikle velsmakende produkter av høy kvalitet. I kombinasjon med en klar målsetting om å ta bærekraftige valg hele veien fra jord til bord.  I tillegg vil vi inspirere deg til gode, smakfulle matopplevelser, både hjemme og når du er på farten.

Det er dette som er Gryr.

Reklamefilmer for Gryr