Hils på Gryr® Havredrikk

I Gryr Havredrikk bruker vi nordiske råvarer. Smaken er lett og forfriskende, samtidig rik og fyldig. Havredrikk er ikke bare en herlig tørsteslukker, den passer også helt ypperlig til matlaging.

Hils på havren

Havren er virkelig noe for seg selv. Den trives i kjøligere omgivelser, og tåler mer fuktighet enn de fleste andre kornsorter. Den er altså perfekt rustet for det nordiske klimaet. Denne stayerevnen har gjort den til en viktig del av nordisk landbruk gjennom flere tusen år, hvor lange vintre og kaldt klima har gjort matproduksjon krevende.

Hva smaker havredrikk?

Havredrikk har en forfriskende lett, men også en fyldig konsistens som gir en god smaksopplevelse. Vi har to varianter av Gryr Havredrikk, til hvert sitt bruk:

  • Gryr Havredrikk Naturell har en frisk og mild smak av havre og inneholder kun 1,5% fett. Havredrikken har tilnærmet like bruksområder som lettmelk og er tilsatt jod, kalsium, vitamin D, vitamin B12 og B2 . I tillegg er havredrikken glutenfri.

Perfekt til for eksempel frokostblandingen, til bakverket eller nytes som den er.

  • Gryr Havredrikk Fyldig Naturell er en rund og smakfull plantedrikk og inneholder 3% fett som gjør at den er perfekt til å steame til kaffen. Den er også helt glutenfri og tilsatt det samme som Gryr Havredrikk Naturell.

I tillegg til å være perfekt til å steame til kaffen har havredrikken tilnærmet like bruksområder som helmelk.

Hvordan bruker man Gryr Havredrikk?

Havredrikk brukes på tilnærmet samme måte som vanlig melk. Det betyr at den kan drikkes rett fra kartongen (Eller glass om du er mer av den dannede typen). Ellers er Gryr Havredrikk et allsidig verktøy på kjøkkenbenken. Du kan bruke den i frokostblanding, til baking og matlaging. Den fyldige varianten er baristaens bestevenn, og kan enkelt steames opp.

En havredrikk for alle

En gladnyhet er at våre havredrikker er helt gluten- og laktosefrie, noe som gjør at Gryr Havredrikk kan nytes av de fleste. Det synes vi er stas.

Første havredrikk i Norge med tilsatt jod

Havredrikken smaker ikke bare forfriskende godt, men er også tilsatt jod, kalsium, vitamin D, B2 og B12. 

Hvor får jeg tak i Gryr Havredrikk?

Gryr Havredrikk er tilgjengelig hos utvalgte Rema 1000-butikker, dersom din lokale Rema 1000 ikke har den inne, kan du spørre om de kan ta den inn. Gryr Havredrikk er også tilgjengelig hos kolonial.no

Slik bruker du Gryr Havredrikk