Trenger du et alternativ til fløte uten melk?

Trenger du fløte i maten, men må unngå melk? Prøv Gryr Til Matlaging, et fullverdig plantebasert alternativ som har de samme bruksområdene som fløte. Ikke rart mange allerede har døpt den om til Gryr fløte.

Hvordan smaker Gryr Til Matlaging?

Gryr Til Matlaging er laget av kokos og raps, men har en nøytral smak uten noe særlig antydning til kokos. Hvis du skal piske krem til desserter kan man ha i litt vaniljesukker så blir den enda søtere. Ellers er den fyldige konsistensen perfekt til å heve smaken til varmretter, supper og alle andre retter der du vanligvis bruker fløte.

Kan jeg bruke Gryr Til Matlaging i gryteretter og supper?

Ja, Gryr Til Matlaging har samme egenskaper og bruksområder som krem- og matfløte, og er laget for å tåle oppvarming.

Kan du piske Gryr Til Matlaging til krem?

Ja, vårt alternativ til fløte fungerer ypperlig når du skal piske krem til kaker og desserter. Du pisker den på nøyaktig samme måte som vanlig fløte og den får en luftig og lett konsistens. Kremen holder seg godt i formen når den først er pisket opp.

Kan kremen piskes dagen før?

Ja, kremen vil holde seg stiv over natten hvis den oppbevares i kjøleskapet.

Ha en Gryr på lur

Før åpning har Gryr Til Matlaging en lang holdbarhet, derfor kan man enkelt oppbevare en kartong eller to i kjøkkenskapet hvis man trenger det til gjester med allergi, intoleranse eller noen med et vegansk kosthold.

Hvor lang holdbarhet har Gryr Til Matlaging etter åpning?

Etter åpning har den en holdbarhet på cirka en uke. Best før betyr som kjent ikke nødvendigvis dårlig etter. Derfor oppfordrer vi til å se, lukte og eventuelt smake på produktet for å avgjøre om det fortsatt kan brukes etter en uke har gått.  

Hvor får jeg tak i Gryr Til Matlaging?

Gryr Til Matlaging får du hos Coop Obs, Mega og Extra. I tillegg til utvalgte Rema 1000, Coop Prix, Joker, SPAR, Meny og Bunnpris-butikker.   

Hva koster Gryr Til Matlaging

Siden det er butikkkjedene som bestemmer prisen ut til deg, vil utsalgsprisen variere noe fra kjede til kjede. 

Hvorfor merker dere Gryr Til Matlaging med "kan inneholde spor av melk"?

Når vi skriver på emballasjen at  produktet kan inneholde spor av melk, er det av hensyn til de som er svært allergiske mot melkeprotein.

Det betyr ikke at at det er noe melk i produksjonen av Gryr-produktene, men det produseres på samme anlegg som meieriprodukter. Vi kan garantere for at de er helt laktosefri. 

I følge Norges Astma og Allergiforbund behøver ikke de fleste melkeallergikere å ta hensyn til denne merkingen. Men dersom man får alvorlige reaksjoner på selv små mengder, må man vurdere risikoen for en slik forurensing.

 

Prøv et plantebasert alternativ til fløte