Plantebaserte bananpannekaker fra Sultne Gutter
- Middels
- 40 min
Bananpannekaker er et supert valg hvis du vil kose deg på en rolig søndagsmorgen, og når du blir fysen på noe ekstra godt. Følg denne oppskriften fra Sultne Gutter for å se hvor enkelt du kan lage plantebaserte bananpannekaker med produkter fra GRYR®.
Ingredienser
- 2 porsjoner
200 g | hvetemel |
2 ts | vaniljesukker |
0 litt | salt (en klype) |
3 dl | GRYR® Havredrikk Naturell |
1 stk | most godt moden banan |
2 ss | nøytral olje |
0 litt | nøytral olje til steking |
2 dl | pisket GRYR® Matfløyel |
0 litt | lønnesirup til topping |
Slik gjør du
-
-
Bland sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle.
-
Visp sammen GRYR® Havredrikk, olje og banan.
-
Ha det våte over i bollen med det tørre. Rør sammen.
-
La røra svelle i 15-20 minutter.
-
Varm opp litt nøytral olje i en panne. Ha i røre, stekpå middels-høy varme til det danner seg bobler på oversiden. Flipp pannekakene og stek videre i et par minutter.
-
Topp pannekakene med lønnesirup og pisket GRYR® Matfløyel, og nyt!
-
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Bananpannekaker uten melk
10 min |
Enkel
Byggrynsgrøt uten melk
40 min |
Enkel