Rød currysuppe

Rød currysuppe à la kokkelandslaget

  • Enkel
  • 30 min
Tonje Torvanger fra det norske kokkelandslaget har laget en deilig og smakfull suppe med Gryr Til Matlaging, perfekt som forrett og hovedrett. 

Ingredienser

  • 4 porsjoner
2 ss rapsolje
4 ss sjalottløk, hakket
1 ts hvitløk, hakket
1 ts chili, finhakket
1 ts ingefær, finhakket
1 ts rød currypaste
3 dl GRYR® Matfløyel
1 stk lime
2 stk gulrot
2 pakker risnudler
4 ss gresskarkjerner
salt etter smak
litt koriander til pynt

Slik gjør du

    1. Ta litt olje i en kjele på middels varme, og tilsett de finhakkede grønnsakene.
    2. Ha i curry paste og la det surre i et par minutter før du heller over Gryr Til Matlaging. La det småkoke i 4-5 minutter.
    3. Kjør det hele sammen med stavmikser og smak til med ferskpresset limejuice og salt.
    4. Server det gjerne med kokte risnudler og finsnittet gulrot, og topp det hele med ristede gresskarkjerner og finhakket koriander.
Tips
VIl du ha den litt mer spicy? Bruk litt mer rød currypaste. 

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av