Rød currysuppe à la kokkelandslaget
- Enkel
- 30 min
Tonje Torvanger fra det norske kokkelandslaget har laget en deilig og smakfull suppe med Gryr Til Matlaging, perfekt som forrett og hovedrett.
Ingredienser
- 4 porsjoner
2 ss | rapsolje |
4 ss | sjalottløk, hakket |
1 ts | hvitløk, hakket |
1 ts | chili, finhakket |
1 ts | ingefær, finhakket |
1 ts | rød currypaste |
3 dl | GRYR® Matfløyel |
1 stk | lime |
2 stk | gulrot |
2 pakker | risnudler |
4 ss | gresskarkjerner |
salt etter smak | |
litt koriander til pynt |
Slik gjør du
-
-
Ta litt olje i en kjele på middels varme, og tilsett de finhakkede grønnsakene.
-
Ha i curry paste og la det surre i et par minutter før du heller over Gryr Til Matlaging. La det småkoke i 4-5 minutter.
-
Kjør det hele sammen med stavmikser og smak til med ferskpresset limejuice og salt.
-
Server det gjerne med kokte risnudler og finsnittet gulrot, og topp det hele med ristede gresskarkjerner og finhakket koriander.
-
Tips
VIl du ha den litt mer spicy? Bruk litt mer rød currypaste.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Kremet grønnsakssuppe
30 min |
Enkel
Kremet spinatsuppe
20 min |
Enkel