Asiatisk currysuppe
- Enkel
- 25 min
En varmende suppe med masse spennende asiatiske smaker! Med Gryr til Matlaging får den fyldig konsistens helt uten fløte.
Ingredienser
- 4 porsjoner
1 stk | rødløk |
2 stk | hvitløksfedd |
1 stk | chili |
1 ss | ingefær, finhakket |
2 ss | solsikkeolje |
100 g | sopp |
2 ss | rød currypaste |
2 dl | kokosmelk |
6 dl | grønnsaksbuljong |
2 dl | GRYR® Matfløyel |
1 stk | rød paprika |
1 stk | pak choy (evt kinakål) |
3 stk | vårløk |
150 g | sukkererter |
1 ts | soyasaus |
litt frisk koriander til pynt |
Slik gjør du
-
-
Finhakk løk, hvitløk, chili og ingefær og fres i en varm gryte med olje, ca. 3 minutter. Grovhakk sopp og ha i med currypaste. Fres videre i et par minutter.
-
Tilsett kokosmelk, grønnsaksbuljong og Gryr® Til Matlaging og kok opp. La småkoke i ca. 5 minutter.
-
Del paprika og pak choy i biter, finsnitt vårløk og del sukkererter i to. Ha alt i suppen og kok opp. Smak til med soyasaus og server med frisk koriander
-
Tips
Ønsker du en variant med kjøtt, er det bare å frese litt kyllingfilet i biter med løken og la kjøttet koke med. Det er også godt med nudler til denne suppen.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Fiskesuppe uten fløte
30 min |
Enkel
Jordskokksuppe
40 min |
Enkel