Kremet melkefri pasta med kylling
- Enkel
- 20 min
Kylling med kremet pasta er en middagsklassiker! Prøv denne oppskriften fra smaafristelser som er helt fri for melk!
Ingredienser
- 2 porsjoner
2 stk | kyllingfilet |
2 pakker | bacon |
175 g | tagliatelle (glutenfri) |
12 stk | cherrytomat |
1 stk | vårløk |
1.5 dl | GRYR® Matfløyel |
0.5 stk | kyllingfond (Fond Cups Kylling) |
2 ss | GRYR® Smøreblid |
frisk basilikum | |
Salt, pepper, chilipulver og tørket timian |
Slik gjør du
-
-
Kok opp vann. Skjær bacon i små biter. Krydre kyllingen med salt, pepper, chilipulver og timian. Del tomatene i 2-3 biter og grovhakk vårløk og basilikum.
-
Sprøstek baconet i en stekepanne, legg det over på en tallerken. Ha i en ss plantemargarin i pannen og stek kyllingen i samme panne. Stekes på begge sider til kyllingen har fått en gyllen stekeskorpe og er gjennomstekt
-
Kok pastaen «al dente». Ta vare på 1 dl av kokevannet når du heller av pastaen. Tilsett 1/2 fondcup i vannet og rør ut.
-
Ha en ss smør i en kjele, fres vårløken lett. Tilsett 1,5 dl Gryr til Matlaging og 1 dl pastavann med fond over i kjelen med vårløken. Kok opp og la blandingen koke i 2 minutter, eller til den tykner noe. Dersom du ønsker den enda tykkere, kan den tyknes med litt maizenna. Smak til med salt og pepper.
-
Bland pastaen sammen med sausen og vend inn bacon, kylling i biter, tomater og basilikum. Serveres umiddelbart!
-
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Kremet laktosefri kyllinggryte
25 min |
Enkel
Kremet pasta med grønnsaker
30 min |
Enkel