Kremet pasta med grønnsaker
- Enkel
- 30 min
Lag denne enkle vegetariske pastaen til hele familien i en fei. Perfekt hverdagsmat, og helt fri for melk.
Ingredienser
- 4 porsjoner
400 g | spaghetti |
1 stk | rødløk |
2 stk | hvitløksfedd |
2 ss | olivenolje |
250 g | sopp |
1 stk | brokkoli |
100 g | frisk spinat |
1 stk | egg |
3 dl | GRYR® Matfløyel |
0.5 ts | salt |
0.5 ts | pepper |
250 g | cherrytomat |
Slik gjør du
-
-
Finhakk rødløk og hvitløk, og del sopp i skiver og brokkoli i biter. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
-
Fres løk og hvitløk i en varm panne med olivenolje til mykt, ca. 3 minutter. Tilsett sopp og brokkoli og fres videre i 5-6 minutter. Vend inn spinat til slutt.
-
Pisk sammen egg, Gryr® Til Matlaging, salt og pepper.
-
Hell vannet av spagettien, men spar på litt av kokevannet. Rør inn eggeblandingen og sett gryten tilbake på lav varme mens du rører til sausen tykner.
-
Vend inn grønnsakene og sett til side. Om sausen blir for tykk, kan du spe med litt av kokevannet.
-
Del cherrytomater i to eller fire, vend inn og server.
-
Tips
Om du ønsker kjøtt i denne retten, kan du feks toppe den med stekt kyllingfilet.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Plantebasert pizza med aubergine fra Sultne Gutter
180 min |
Middels
Pasta med vegansk kremet tomatsaus fra Sultne Gutter
45 min |
Enkel