Kremet pasta med grønnsaker

Kremet pasta med grønnsaker

  • Enkel
  • 30 min
Lag denne enkle vegetariske pastaen til hele familien i en fei. Perfekt hverdagsmat, og helt fri for melk. 

Ingredienser

  • 4 porsjoner
400 g spaghetti
1 stk rødløk
2 stk hvitløksfedd
2 ss olivenolje
250 g sopp
1 stk brokkoli
100 g frisk spinat
1 stk egg
3 dl GRYR® Matfløyel
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
250 g cherrytomat

Slik gjør du

    1. Finhakk rødløk og hvitløk, og del sopp i skiver og brokkoli i biter. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
    2. Fres løk og hvitløk i en varm panne med olivenolje til mykt, ca. 3 minutter. Tilsett sopp og brokkoli og fres videre i 5-6 minutter. Vend inn spinat til slutt.
    3. Pisk sammen egg, Gryr® Til Matlaging, salt og pepper.
    4. Hell vannet av spagettien, men spar på litt av kokevannet. Rør inn eggeblandingen og sett gryten tilbake på lav varme mens du rører til sausen tykner.
    5. Vend inn grønnsakene og sett til side. Om sausen blir for tykk, kan du spe med litt av kokevannet.
    6. Del cherrytomater i to eller fire, vend inn og server.
Tips
Om du ønsker kjøtt i denne retten, kan du feks toppe den med stekt kyllingfilet.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av