Pai med kylling og spinat

Pai med kylling og spinat

  • Enkel
  • 45 min
Lag en rask og enkel pai med saftig kylling, spinat og soltørkede tomater. Med vårt plantebaserte alternativ til fløte og alternativ til revet ost, blir den fri for melk. 

Ingredienser

  • 4 porsjoner
1 stk ferdig paibunn
200 g ferdiggrillet kylling i biter
150 g spinat
1 glass soltørket tomat
10 stk sorte oliven
3 dl GRYR® Matfløyel
4 stk egg
2 ss hakket bladpersille
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Topping

200 g GRYR® Revet

Slik gjør du

    1. Forvarm ovnen til 200 °C og kle en paiform med den ferdige paideigen.
    2. Fordel spinat, kyllingbiter, soltørkede tomater og sorte oliven utover i paiformen.
    3. Pisk sammen GRYR® Matfløyel, egg, hakket bladpersille, salt og pepper og hell over i formen. Topp med GRYR® Revet. Stek nederst i ovnen i ca. 35 minutter.
Tips
I en pai kan du bruke det du har av grønnsaker. Bruk gjerne friske tomater, løk, purre eller brokkoli, og bytt ut kyllingkjøtt med spekeskinke, varmrøkt laks eller bare lag den som ren vegetar.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av