
Pai med kylling og spinat
- Enkel
- 45 min
Lag en rask og enkel pai med saftig kylling, spinat og soltørkede tomater. Med vårt plantebaserte alternativ til fløte, blir den fri for melk.
Ingredienser
- 4 porsjoner
1 stk | ferdig paibunn |
200 g | ferdiggrillet kylling i biter |
150 g | spinat |
1 glass | soltørket tomat |
10 stk | sorte oliven |
3 dl | Gryr® Til Matlaging |
4 stk | egg |
2 ss | hakket bladpersille |
0.5 ts | salt |
0.5 ts | pepper |
Slik gjør du
-
-
Forvarm ovnen til 200 °C og kle en paiform med den ferdige paideigen.
-
Fordel spinat, kyllingbiter, soltørkede tomater og sorte oliven utover i paiformen.
-
Pisk sammen Gryr® Til Matlaging, egg, hakket bladpersille, salt og pepper og hell over i formen. Stek nederst i ovnen i ca. 35 minutter.
-
Tips
I en pai kan du bruke det du har av grønnsaker. Bruk gjerne friske tomater, løk, purre eller brokkoli, og bytt ut kyllingkjøtt med spekeskinke, varmrøkt laks eller bare lag den som ren vegetar.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Grove matmuffins uten melk
35 min | Enkel
Saftig eplekake uten melk
75 min | Enkel