Kremet fisk i form

Kremet fisk i form

  • Enkel
  • 30 min
Sunn fisk og masse grønnsaker i kremet melkefri saus lager seg raskt i ovnen. Servert med søtpotetmos blir det ekstra godt.

Ingredienser

  • 4 porsjoner
4 stk torskefilet, porsjonsstykket
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
1 stk rødløk
4 stk gulrøtter
0.5 stk squash
1 stk brokkoli
3 dl GRYR® Matfløyel

søtpotetmos

1 stk søtpotet
2 stk potet
1 dl GRYR® Matfløyel
0.5 ts salt
0.25 ts pepper

Slik gjør du

    1. Start med å sette ovnen på 180 °C.
    2. Skrell og del søtpotet og potet i biter og kok møre i vann, ca. 20 minutter. Hell av vannet og la dampe av seg.
    3. Tilsett Gryr®Til Matlaging og mos til en jevn potetmos. Smak til med salt og pepper.
    4. Krydre torskefiletene med salt og pepper. Skrell og del rødløk og gulrot i biter. Del squash i terninger og brokkoli i grove biter.
    5. Fordel grønnsakene i en ildfast form og legg fisken over. Dytt den litt godt ned i formen med grønnsakene godt rundt.
    6. Hell over Gryr®Til Matlaging og stek formen i ovnen i 15-20 minutter eller til fisken er gjennomstekt. Server med søtpotetmos og et dryss flakede mandler.
Tips
Bytt gjerne ut torsken med laks eller en annen favoritt fiskefilet. Du kan også lage grønnsakene i ovnen og servere til stekt eller kokt fisk.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av