Kremet fisk i form
- Enkel
- 30 min
Sunn fisk og masse grønnsaker i kremet melkefri saus lager seg raskt i ovnen. Servert med søtpotetmos blir det ekstra godt.
Ingredienser
- 4 porsjoner
4 stk | torskefilet, porsjonsstykket |
0.5 ts | salt |
0.25 ts | pepper |
1 stk | rødløk |
4 stk | gulrøtter |
0.5 stk | squash |
1 stk | brokkoli |
3 dl | GRYR® Matfløyel |
søtpotetmos
1 stk | søtpotet |
2 stk | potet |
1 dl | GRYR® Matfløyel |
0.5 ts | salt |
0.25 ts | pepper |
Slik gjør du
-
-
Start med å sette ovnen på 180 °C.
-
Skrell og del søtpotet og potet i biter og kok møre i vann, ca. 20 minutter. Hell av vannet og la dampe av seg.
-
Tilsett Gryr®Til Matlaging og mos til en jevn potetmos. Smak til med salt og pepper.
-
Krydre torskefiletene med salt og pepper. Skrell og del rødløk og gulrot i biter. Del squash i terninger og brokkoli i grove biter.
-
Fordel grønnsakene i en ildfast form og legg fisken over. Dytt den litt godt ned i formen med grønnsakene godt rundt.
-
Hell over Gryr®Til Matlaging og stek formen i ovnen i 15-20 minutter eller til fisken er gjennomstekt. Server med søtpotetmos og et dryss flakede mandler.
-
Tips
Bytt gjerne ut torsken med laks eller en annen favoritt fiskefilet. Du kan også lage grønnsakene i ovnen og servere til stekt eller kokt fisk.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Melkefri potetsalat
40 min |
Enkel
Gratinerte poteter uten fløte
60 min |
Enkel