Waldorfsalat

Waldorfsalat uten fløte

  • Enkel
  • 20 min
Waldorfsalat har noe spesielt over seg. Den friske salaten med pisket melkefri krem er selvsagt på lunsjbuffeten, men er også perfekt tilbehør til kylling, svin eller oksekjøtt. Her får du en moderne versjon med fennikel. 

Ingredienser

  • 4 porsjoner
2 stilker stangselleri
0.5 stk fennikel
100 g hodekål
100 g druer, steinfrie
3 stk epler
2 ts sitronsaft
1.5 dl valnøtter

Dressing

3 dl GRYR® Matfløyel
2 ts sukker
2 ss sterk sennep
1 dl majones
2 ts sitronsaft

Slik gjør du

    1. Del stangselleri og fennikel i små biter. Finsnitt kål, del druer i to og eple i terninger.
    2. Vend alt i en bolle med sitronsaft. Grovhakk mesteparten av nøttene og vend inn.
    3. Visp Gryr® Til Matlaging til myk krem. Rør sammen sukker, sennep, majones og sitronsaft, og vend inn med kremen.
    4. Bland dressingen med grønnsakene og ha over i en serveringsbolle. Dryss over resten av nøttene.
Tips
Ønsker du sødme i retten, er det godt med biter av hermetisert ananas, rosiner eller tørkede tranebær.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av