Toast med kremet eggerøre

Toast med kremet eggerøre

  • Enkel
  • 15 min
Noen morgener fortjener en skikkelig god frokost. Her serveres toast med kremet eggerøre, tomat og salat.

Ingredienser

  • 4 porsjoner
6 stk egg
6 ss GRYR® Matfløyel
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
1 ts plantemargarin til steking
4 skiver brød
2 stk tomat
4 stk salatblader/evt småbladet salat

Slik gjør du

    1. Knekk egg i en bolle og pisk luftig med Gryr® Til Matlaging, salt og pepper.
    2. Varm en liten stekepanne eller gryte, ha i smør og hell i eggeblandingen. Stek på medium varme mens du rører med en slikkepott eller flat sleiv til du har en kremet, løs eggerøre.
    3. Rist brødskivene og del tomat i skiver. Server ristet brød med salat, tomtskiver og en porsjon eggerøre. Krydre med litt ekstra salt og pepper etter smak.
Tips
Vend gjerne inn finsnittet vårløk, gressløk eller chili i eggerøren om du ønsker en spennende smak.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av