Omelett med grønnsaker

Omelett med grønnsaker

  • Enkel
  • 35 min
En omelett kan være godt til både frokost, lunsj og middag 

Ingredienser

  • 4 porsjoner
1 stk løk
150 g sopp
1 stk brokkoli
1 stk paprika
2 stk kokte poteter
2 ss rapsolje
5 stk egg
2 dl GRYR® Matfløyel
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
2 ss timian, hakket

Slik gjør du

    1. Sett ovnen på 200 °C. Grovhakk løk, del sopp i skiver og brokkoli, paprika og kokte poteter i biter. Fres alt i olje i en varm panne som kan stå i ovnen, ca. 8 minutter.
    2. Pisk egg, Gryr®Til Matlaging, salt og pepper luftig. Hell blandingen over i pannen og rør forsiktig i noen minutter. Pass på at det ikke setter seg fast i bunnen.
    3. Dryss over gressløk og stek omeletten videre i ovnen i ca. 20 minutter eller til eggestanden har satt seg. Server med godt brød til.
Tips
Når du lager omelett kan du bruke det du har liggende av grønnsaker. Det er ingen regler, bare fantasien som setter en stopper for hva du kan ha i omeletten.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av