Vegetarpai
- Enkel
- 40 min
Med grov paideig og masse grønnsaker blir dette et sunt og godt måltid til både lunsj og middag.
Ingredienser
- 4 porsjoner
Grov paibunn
2.5 dl | sammalt hvete, fin |
0.5 dl | hvetemel, siktet |
1 ts | salt |
0.5 dl | GRYR® Matfløyel |
1 dl | vann |
Fyll
1 stk | rødløk |
1 stk | brokkoli |
1 boks | kidneybønner 400 g |
10 stk | cherrytomat |
3 dl | GRYR® Matfløyel |
4 stk | egg |
0.5 ts | salt |
0.5 ts | pepper |
Topping
200 g | GRYR® Revet |
Slik gjør du
-
-
Sett ovnen på 200 °C. Elt sammen mel, salt, GRYR® Matfløyel og vann til en smidig paideig.
-
Kjevle ut deigen på et melet bord og kle en smurt paiform, ca. 25 cm, og prikk bunnen med en gaffel. Forstek paideigen i ovnen i 10 minutter.
-
Skrell og del rødløk i tynne båter og brokkoli i biter. Skyll bønner godt under kaldt vann. Fordel bønner, brokkoli og rødløk i paideigen. Del tomater i to og dryss utover.
-
Pisk sammen GRYR® Matfløyel, egg, salt og pepper og hell over grønnsakene. Topp gjerne med GRYR® Revet. Stek videre i ovnen i ca. 35 minutter.
-
Tips
Server gjerne med en god salat til paien, gjerne med litt grovt brød også.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Omelett med grønnsaker
35 min |
Enkel
Toast med kremet eggerøre
15 min |
Enkel