Sjokoladetrøfler uten fløte
- Enkel
- 25 min
Mektig konfekt hører julen til. Disse smaksbombene er perfekte til kaffen.
Ingredienser
- 20 porsjoner
3 dl | GRYR® Matfløyel |
400 g | mørk sjokolade 70 % |
4 ss | kakao |
4 ss | kokosmasse |
Slik gjør du
-
-
Smelt sjokolade i vannbad eller med mikrobølgeovn.
-
Varm opp Gryr® Til Matlaging til rett under kokepunktet. Hell Gryr® Til Matlaging i sjokoladen og rør raskt sammen til en glatt konsistens. Ikke jobb med massen for lenge, da kan den skille seg. Hell over i en form og sett i kjøleskapet til stiv.
-
Bruk en skje eller et kulejern og form kuler. Rull kulene i kakao og/eller kokosmasse og oppbevar kaldt.
-
Tips
Smaksett gjerne sjokoladeblandingen med litt konjakk, rom, appelsinlikør, honning, espresso, sitrussaft eller chai-te. Kulene kan også dyppes i smeltet sjokolade.
Hva slags sjokolade du bruker kan påvirke resultatet da fettet i noen laktosefrie sjokolader kan skille seg litt. Det har ingenting å si for smaken, så finn fram til din favoritt avhengig av hvilke hensyn du må ta.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Pinneis med sjokolade og brente mandler
20 min |
Enkel
Bløtkake uten melk
70 min |
Middels