Klementin-iskrem

  • Enkel
  • 10 min
En frisk og syrlig iskrem med klementin laget på 1-2-3. Full av smak, uten melk. 

Ingredienser

  • 4 porsjoner
4 stk klementin
2 dl GRYR® Matfløyel
1 ss melis
4 ss pistasjenøtter

Slik gjør du

    1. Skrell klementin og del i båter. Ha i en frysepose og legg så flatt som mulig i fryseren. Frys natten over.
    2. Ha frosne klementinbåter, Gryr® Til Matlaging og melis i en kjøkkenmaskin med knivblad/blender og kjør i 1-2 minutter til en kremet is. Mengden melis kommer an på hvor søt du ønsker isen.
    3. Server isen i dype skåler med hakkede pistasjnøtter over. Må spises med en gang.
Tips
   Denne desserten lages i en fei og må serveres med en gang. Du kan bruke andre typer frossen frukt og bær, hvis du vil variere smaken, f.eks. bringebær, banan, mango, jordbær eller blåbær.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av