Hjemmelagde kokoskuler

  • Enkel
  • 25 min
Disse konfektene minner om sjokoladen bounty med saftig fyll av kokos. Nyt til kaffen eller som en liten dessert. 100 % uten melk og fløte. 

Ingredienser

  • 10 porsjoner
1.5 dl GRYR® Matfløyel
3 ss sukker
0.5 ts vaniljesukker
4 dl kokosmasse

Pynt

150 g mørk sjokolade 70 %
2 ss kokosmasse

Slik gjør du

    1. Pisk Gryr® Til Matlaging, sukker og vaniljesukker lett sammen slik at sukkeret oppløses. Blandingen skal ikke piskes for stiv, så du kan bare bruke en vanlig håndvisp. Rør inn kokosmassen og sett blandingen kaldt i 20-30 minutter.
    2. Bruk to teskjeer og lag små kuler. Sett dem på et brett dekket med bakepapir og la stå i fryseren eller kjøleskapet i ca. 30 minutter eller til de er faste.
    3. Smelt sjokolade i vannbad eller med mikrobølgeovn. Bruk en gaffel og dypp kulene i smeltet sjokolade, gjerne flere ganger for et tykkere sjokoladelag. Dryss med kokosmasse, la sjokoladen stivne og oppbevar kaldt.
Tips
Kokoskonfekten kan pyntes med hakkede nøtter eller kandisert appelsinskall for variasjon.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av