Ostekake med pasjonsfrukt
- Enkel
- 15 min
Instagrammer Tresleiva har laget en ostekake med pasjonsfrukt og saftig nektarin. Servert i glass blir det en perfekt og frisk dessert
Ingredienser
- 4 porsjoner
8 stk | pasjonsfrukt |
1 dl | granola |
1 stk | sitron |
1 stk | nektarin |
Ostekrem
175 g | vegansk kremost |
1 dl | GRYR® Matfløyel |
1 ss | sitronskall |
3 ss | sukker |
2 ts | pasjonsfruktpulp |
Pisket krem
2 dl | GRYR® Matfløyel |
1 ss | sukker |
1 ts | pasjonsfruktpulp |
1 ts | sitronskall |
Slik gjør du
-
-
Del pasjonsfruktene i to, og skrap ut innmaten. Kutt opp nektarin i små biter.
-
Pisk sammen kremost, Gryr Til Matlaging, sitronskall, sukker og pasjonsfruktpulp til en luftig ostekrem
-
Legg ca 1-2 ss granola i bunn av porsjonsglass og legg deretter lagvis ostekrem, 1ss pasjonsfrukt, 1ss nektarin i biter, ostekrem, litt mer granola.
-
Topp med pisket krem og pasjonsfruktpulp. Serveres med en gang, eller kan puttes i kjøleskap frem til servering.
-
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Magisk trelags kake med sjokolade og kaffe
20 min |
Enkel
Twix-kake
40 min |
Enkel