Ostekake med pasjonsfrukt

  • Enkel
  • 15 min
Instagrammer Tresleiva har laget en ostekake med pasjonsfrukt og saftig nektarin. Servert i glass blir det en perfekt og frisk dessert

Ingredienser

  • 4 porsjoner
8 stk pasjonsfrukt
1 dl granola
1 stk sitron
1 stk nektarin

Ostekrem

175 g vegansk kremost
1 dl GRYR® Matfløyel
1 ss sitronskall
3 ss sukker
2 ts pasjonsfruktpulp

Pisket krem

2 dl GRYR® Matfløyel
1 ss sukker
1 ts pasjonsfruktpulp
1 ts sitronskall

Slik gjør du

    1. Del pasjonsfruktene i to, og skrap ut innmaten. Kutt opp nektarin i små biter.
    2. Pisk sammen kremost, Gryr Til Matlaging, sitronskall, sukker og pasjonsfruktpulp til en luftig ostekrem
    3. Legg ca 1-2 ss granola i bunn av porsjonsglass og legg deretter lagvis ostekrem, 1ss pasjonsfrukt, 1ss nektarin i biter, ostekrem, litt mer granola.
    4. Topp med pisket krem og pasjonsfruktpulp. Serveres med en gang, eller kan puttes i kjøleskap frem til servering.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av