Mexican Fiesta fra Emilie Nereng
- Enkel
- 30 min
En go-to middag når man er ute etter noe enkelt, grønt og ikke minst; digg! Lag Mexican Fiesta med GRYR Matfrisk.
Ingredienser
- 2 porsjoner
Mexican Fiesta
2 bokser | kidneybønner |
1 pakke | tacokrydder |
1.5 dl | vann |
1 boks | cherrytomat |
0.5 stk | mango |
0.25 stk | chili |
1 stk | neve koriander (kan sløyfes) |
0.5 stk | lime |
0.5 stk | agurk |
0.5 pose | spinat |
1 glass | tacosaus |
1 boks | sriracha |
Dressing
1 boks | GRYR® Matfrisk |
0.5 ts | nykvernet pepper |
0.25 ts | salt |
1 ts | tørket rosmarin |
1 fedd | hvitløk |
0.5 ss | fersk persille (kan sløyfes) |
Slik gjør du
-
-
Stek bønner i tacokrydder og vann, mos litt av bønnene og la stå på svak varme.
-
Bland sammen ingrediensene til planterømmen.
-
Hakk cherrytomater og mango i terninger, finhakk hvitløk, chili, koriander og rødløk og bland sammen med limesaft.
-
Hakk agurk.
-
Fordel grønnsaker, tacobønner, mango-tomatsalsa og spinat/salatmiks i to dype tallerkener. Topp med planterømme, tacosaus og sriracha!
-
Flere oppskrifter du blir glad av
Vegansk lasagne
120 min |
Enkel
Vegansk soppgryte
40 min |
Enkel