Kremet pasta med laks

Kremet pasta med laks uten fløte

  • Enkel
  • 25 min
Pasta med laks er en hit i de fleste familier. Med denne oppskriften kan alle nyte godt av herligheten, selv de som ikke tåler melk! 

Ingredienser

  • 4 porsjoner
400 g tagliatelle
250 stk frosne erter
1 stk hvitløksfedd
1 stk løk
1 stk fennikel
2 ss olivenolje
4 dl GRYR® Matfløyel
1 stk grønnsaksbuljongterning
600 g laksefilet
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
0.5 stk sitron

Slik gjør du

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
    2. Finhakk hvitløk og grovhakk løk og fennikel. Fres alt mykt i en varm panne med olivenolje, ca. 3 minutter. Vend inn erter.
    3. Hell over Gryr® Til Matlaging og smuldre i en buljongterning. Kok opp under omrøring og la småkoke et par minutter.
    4. Del laksefilet i biter, krydre med salt og pepper og ha i pannen. La koke med til så vidt gjennomstekt.
    5. Hell vannet av pastaen, men spar på litt av kokevannet. Vend pasta med sausen og server. Er sausen litt tykk kan du spe med noe av kokevannet.
Tips
Ønsker du en sunnere hverdagsrett, kan du bruke fullkornspasta.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av