Melkefri potetsalat

  • Enkel
  • 40 min
Denne kremede potetsalaten passer perfekt til sesongens grillmat og også ellers i året for deg som spiser melkefritt

Ingredienser

  • 6 porsjoner
750 g potet, gjerne nypotet
1 stk rødløk
1 bunt gressløk
0.5 stk purre
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Dressing

3 dl GRYR® Matfløyel
1 ss søt sennep
1 dl majones
2 ts sitronsaft

Slik gjør du

    1. Skrell potetene om nødvendig, men har du nypoteter kan du la skallet være på. Del poteter i biter og kok i lettsaltet vann til møre, ca. 20 minutter. Hell av vannet og la dampe av seg. Avkjøl.
    2. Finhakk rødløk og gressløk og finsnitt purre. Vend alt med poteter, salt og pepper.
      Tips
      Bruk gjerne andre urter som persille, oregano, timian eller kjørvel om det er det du har tilgjengelig.
    3. Pisk Gryr® Til Matlaging til stiv krem og vend inn sennep, majones og sitronsaft. Vend med grønnsakene og server.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av