Spicy, melkefri kakao

  • Enkel
  • 10 min
Gi din melkefrie kakao et ekstra kick med chili.

Ingredienser

  • 4 porsjoner
4 ss kakao
2 ss sukker
0.5 stk rød chili
1 stk kanelstang
8 dl GRYR® Havredrikk Naturell

Slik gjør du

    1. Rør ut kakao og sukker med litt Gryr® Havredrikk Naturell i en kjele. Tilsett chili delt i to og hel kanelstang og kok opp under omrøring
    2. Spe med resten av havredrikken og rør til kakaoen er varm, til rett under kokepunktet. Plukk ut chili og kanelstang og fordel i kopper.
Tips
Sjekk hvor sterk chilien er før bruk. Er den veldig sterk kan du tilsette chilien nærmere slutten. Blir kakaoen for sterk, kan du tilsette litt honning eller topp den med pisket Gryr® Til Matlaging. 

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av