Bringebær-iskrem med mørk sjokolade

  • Enkel
  • 15 min
En frisk og melkefri bringebæris smaker godt hele året. Topp den med mørk sjokolade og server både til fest og hverdag.

Ingredienser

  • 4 porsjoner
200 g frosne bringebær
1 stk egg
4 ss sukker
2 dl GRYR® Matfløyel

Slik gjør du

    1. Skill egg. Tin bringebærene noe og ha i en bolle sammen med sukker og eggehvite. Pisk blandingen i en kjøkkenmaskin eller med håndmikser til massen har blitt stor og luftig, som krem.
    2. Tilsett eggeplomme og Gryr® Til Matlaging og pisk lett sammen. Ha over i en form og sett i fryseren natten over.
    3. Ta isen ut og lag kuler. Grovhakk mørk sjokolade og dryss over isen ved servering.
Tips
Du kan blande sjokoladebiter inn i isen før den fryses. Isen kan toppes med friske bær, bærsaus, hakkede nøtter eller pisket Gryr® Til Matlaging om ønskelig.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av