 
        Saftige blåbærmuffins
- Enkel
- 30 min
Bak saftige og luftige muffins med masse blåbær ved neste anledning. Disse er helt melkefrie og faller i smak hos både store og små. 
  Ingredienser
- 20 porsjoner
| 3 stk | egg | 
| 2 dl | sukker | 
| 1 dl | olivenolje | 
| 5 dl | hvetemel | 
| 2 dl | havremel | 
| 1 dl | lettkokte havregryn | 
| 3 ts | bakepulver | 
| 1 ts | vaniljesukker | 
| 1 ts | kanel | 
| 0.25 ts | salt | 
| 2 dl | GRYR® Havredrikk Naturell | 
| 3 dl | blåbær, friske eller frosne | 
Topping
| Friske blåbær | |
| Hakkede mandler | 
Vegansk variant
| Bytt ut eggene med No Egg® eggerstatter | 
Slik gjør du
- 
          - 
                  Sett ovnen på 200 °C og sett muffinsformer i en muffinspanne, ev. smør en muffinspanne med plantemargarin.
- 
                  Pisk egg og sukker luftig, og visp inn olivenolje, hvetemel, havregryn, bakepulver, vaniljepulver, kanel, salt og Gryr® Havredrikk Naturell til en jevn røre.
- 
                  Vend inn blåbær og fyll muffinsformene 2/3 fulle. Topp gjerne med noen friske blåbær og litt hakkede mandler.
- 
                  Stek i ovnen i 15-20 minutter og avkjøl på rist.
 
- 
                  
Tips
        
          Tips 1: 
Du kan enkelt gjøre muffinsene helt veganske ved å bytte ut egg med No Egg - eggerstatter.
Tips 2:   
Du kan også vende hakkede nøtter inn i røren før steking for litt mer knas, eller bytte ut blåbær med bringebær, solbær eller rosiner for variasjon.
        
      Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Hjemmelagde scones
                30 min | 
                Enkel
            
            
        Melkefrie skoleboller
                Enkel
            
            
         
           
    