Brokkolisuppe

Kremet melkefri brokkolisuppe

  • Enkel
  • 30 min
Suppe er enkelt å lage og en god måte å få i seg mer grønnsaker. Brokkolisuppe er perfekt til både lunsj, middag og kvelds. Prøv en kremet plantebasert variant! 

Ingredienser

  • 4 porsjoner
2 stk brokkoli
2 stk potet
1 stk løk
1 stk hvitløksfedd
1 ss rapsolje
8 dl grønnsaksbuljong
2 dl GRYR® Matfløyel
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Slik gjør du

    1. Grovhakk brokkoli, og skrell og del potet i biter. Finhakk løk og hvitløk.
    2. Fres løk og hvitløk i en varm gryte med olje til mykt, ca. 5 minutter. Tilsett brokkoli og potet og fres videre i ca. 2 minutter.
    3. Ha i grønnsaksbuljong og kok opp. La suppen småkoke under lokk til grønnsakene er møre, ca. 15 minutter.
    4. Kjør suppen glatt med stavmikser. Rør inn Gryr® Gryr Til Matlaging og smakt til med salt og pepper.
Tips
Spar gjerne på avkapp, skrell og grønnsaksrester i fryseren og kok grønnsakskraft når du har samlet opp nok. Lager du ikke egen kraft, kan du bruke buljongterning oppløst i kokende vann. 

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av