Havrevafler uten melk av fattig student

  • Enkel
  • 15 min
Smarte og søte frokostvafler fra fattig student. Disse er både laktosefri, veganske, uten egg, gluten og tilsatt sukker. Dette er vafler de fleste kan nyte!

Ingredienser

  • 2 porsjoner
3 dl havregryn
3 dl GRYR® Havredrikk Naturell
1 stk overmoden banan
1 neve frosne bær
GRYR® Smøreblid til steking

Slik gjør du

    1. Sett ut de frosne bærene på benken så de tiner litt
    2. Kjør havregrynene i en blender til det har blitt om til mel
    3. Tilsett banan, Gryr Havredrikk Naturell og salt og kjør alt i blenderen igjen til det har blitt en jevn røre. La røren stå et par minutter så den tykner litt
    4. I et oppvarmet vaffeljern med en klatt smør, tilsetter du vaffelrøren og steker til vaflene har blir brune og fine (Det er lurt å ikke åpne opp vaffeljernet og «sjekke» hele tiden, da vaflene fort kan falle fra hverandre da. Vær tålmodig).
    5. Server med bær
Tips
Vaffelrøren er nok til to porsjoner, så man kan også spare halve røra og lage en pannekakerøre, hvor du vender inn en halv kopp frosne bær. 

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av