Mocca Frappe fra Emilie Nereng
- Enkel
- 10 min
En iskald og nydelig kaffedrikk med smak av sjokolade for varme sommerdager, eller når du har lyst på noe ekstra godt å kose deg med. Med GRYR® Fyldig Havredrikk blir det enkelt å gjøre drikken helt plantebasert!
Denne kan også lages koffeinfri med koffeinfritt kaffepulver, og passer perfekt til alle tider på døgnet.
Ingredienser
- 1 porsjoner
Mocca Frappe:
1.25 dl | GRYR® Fyldig Havredrikk |
10 stk | isbit |
1 ts | kaffepulver |
1 ts | kakaopulver |
2 ss | sukker eller annet søtstoff |
Hjemmelaget sjokoladesaus:
1 ts | kokosfett (olje) |
4 ts | kakaopulver |
Slik gjør du
-
-
Sjokoladesaus: Smelt kokosolje og rør inn kakaopulver til du får en jevn saus.
-
Ha alle ingrediensene til frappe’n i en blender og blend til isbitene er godt knust.
-
Server i et glass og topp med sjokoladesaus.
-
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Sjokolademilkshake med Gryr Havredrikk
10 min |
Enkel
Chai latte med Gryr® Havredrikk
15 min |
Enkel