Prøv nyheten Gryr iskaffe med smak av cappuccino!

I fjor lanserte Sunniva de første produktene i produktserien Gryr. En satsning på plantebaserte produkter med både havredrikker, iskaffe og matlagningsprodukt. Nå utvider Sunniva med den populære iskaffe-smaken Cappuccino.

Havrebasert iskaffe på farta

Gryr® Havre Iskaffe Cappuccino UTEN er laget av brasiliansk kaffe, havredrikk og med en mild smak av kanel. Iskaffen inneholder koffein tilsvarende en kopp kaffe og er uten tilsatt sukker.

–    Cappuccino er den mest populære smaken på iskaffe og vi gleder oss til Gryr-entusiaster endelig skal få smake denne forfriskende, havrebaserte iskaffen som inneholder et naturlig innhold av sukker fra havren, sier merkeutvikler for Gryr, Renate Wiig.

Gryr Havre Iskaffe Cappuccino UTEN

Ny og bedre iskaffe

–  I fjor lanserte vi Gryr Havre Iskaffe Vaniglia. Selv om mange likte den, fikk vi også en rekke tilbakemeldinger fra de som synes iskaffen rett og slett var for søt, forteller Wiig. 

–  Disse tilbakemeldingene har vært uvurdelige i utviklingen av vår nye plantebaserte godsak. Gjennom ett tett samarbeid med de flinke produktutviklerne i TINE, har vi laget iskaffe som har en mer balansert søtsmak og bedre konsistens, håper den faller i smak!, avslutter Wiig.

Hvilke butikker har Gryr Havre Iskaffe Cappuccino UTEN?

Vår nye veganske iskaffe får du hos utvalgte Rema 1000, Coop Prix, Mega, Marked, Extra og Obs-butikker.

Gryr Iskaffe2

 

Prøv vår nye plantebaserte godsak!