Melkefri potetsalat
- Enkel
- 40 min
Denne kremede potetsalaten passer perfekt til sesongens grillmat og også ellers i året for deg som spiser melkefritt
Ingredienser
- 6 porsjoner
750 g | potet, gjerne nypotet |
1 stk | rødløk |
1 bunt | gressløk |
0.5 stk | purre |
0.5 ts | salt |
0.5 ts | pepper |
Dressing
3 dl | GRYR® Matfløyel |
1 ss | søt sennep |
1 dl | majones |
2 ts | sitronsaft |
Slik gjør du
-
-
Skrell potetene om nødvendig, men har du nypoteter kan du la skallet være på. Del poteter i biter og kok i lettsaltet vann til møre, ca. 20 minutter. Hell av vannet og la dampe av seg. Avkjøl.
-
Finhakk rødløk og gressløk og finsnitt purre. Vend alt med poteter, salt og pepper.TipsBruk gjerne andre urter som persille, oregano, timian eller kjørvel om det er det du har tilgjengelig.
-
Pisk Gryr® Til Matlaging til stiv krem og vend inn sennep, majones og sitronsaft. Vend med grønnsakene og server.
-
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Kremet pasta med laks uten fløte
25 min |
Enkel
Mexican Fiesta fra Emilie Nereng
30 min |
Enkel