Bananpannekaker uten melk

  • Enkel
  • 10 min
Nystekte bananpannekaker smaker utrolig godt. De er næringsrike og passer perfekt til frokost, lunsj eller som et mellommåltid før eller etter trening.

Ingredienser

  • 4 porsjoner
2 stk moden banan
7 dl GRYR® Havredrikk Naturell
3 stk egg
200 g hvetemel
100 g havremel
50 g byggryn
1 ts bakepulver
1 ts kanel

Topping

Friske bringebær
Banan i skiver
Honning eller lønnesirup

Slik gjør du

    1. Mos banan med gaffel og visp sammen med Gryr® Havredrikk Naturell og egg. Tilsett hvetemel, havremel, havregryn og bakepulver og rør til klumpfri røre. Dekk til og la svelle i 20 minutter.
    2. Stek små pannekaker i en teflonpanne, ev. med litt plantemargarin, og server varme med bringebær, bananskiver og honning
Tips
Bananpannekaker er en perfekt måte å bruke opp modne bananer på. Jo mer modne bananene er, jo søtere blir smaken. 

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av